Strand en klassieke muziek

Petra is de laatste weken niet zo fit geweest, dus het was alweer een tijd geleden dat we een lange dag naar het strand zijn geweest. Taco had deze week een nieuwe collega op bezoek, dus dat was een goede reden om weer eens iets te organiseren. Volgens de eb/vloed tabel zou het zaterdag rond 12 uur eb zijn en dus besloten we om een lunch bbq te gaan doen op Pointe Pedras. Dit is ons favoriete strand, maar alleen leuk met laag water, omdat er bij vloed geen strand meer over blijft. Het water komt dan tot aan de bomen toe. Zaterdagochtend rond 11 uur reden we met Akram (de nieuwe collega) richting het strand. Pauline en Sharif zouden ook komen, maar die waren nog druk in de keuken bezig, dus die zouden iets later komen. Tegen 12-en waren we op het strand en werden we beloond met een mooi uitzicht over een groot en leeg strand. laag water, zonnetje en geen andere mensen. Snel gingen we op zoek naar brandhout om een vuurtje te maken, zodat we op tijd konden bbq-en. Na een kwartiertje hoorden we een andere auto aankomen en we dachten daar zijn Pauline en Sharif.... Maar helaas het was een andere collega met zijn familie. Op zich hebben we niets tegen onze collega's, maar we zijn hier zo verwend dat we graag een heel strand voor ons zelf hebben. Mijn collega had hetzelfde idee en ze zijn dus gewoon een stukje verder gereden om daar een " eigen" strand te hebben.

Rond 1 uur waren de anderen gearriveerd, was de bbq heet en we allemaal hongerig, dus begonnen we met de lunch. Aardappelsalades, worstjes, haloumi-groente spiesjes, baboon (vietnamees bbq gerecht met mie & pindasaus), stokbrood, kaas en allemaal andere lekkere hapjes. We hebben het helemaal niet slecht hier hoor! De rest van de middag hebben we lekker zitten praten, wat gelopen op het strand, in de zee gespeeld en genoten van de brownies die Petra had gebakken. Tegen 4-en was het strand bijna weg en zijn we maar richting huis gereden.

Vanochtend hebben we genoten van een klassieke muziek concert. Een aantal mensen van het kamp spelen graag muziek en die hadden een aantal stukken ingestudeerd van Bach & Schubert met fluit, hobo, piano en viool. Er waren veel mensen komen opdagen en er hing een goede gezellige sfeer. Nu zitten we thuis (want het is te heet om aktief te zijn buiten) en werken onze email, administratie en andere nuttige zaken af. Straks nog even een rondje rijden om te kijken of er nog olifanten of gorilla's te zien zijn en dan is het weekend alweer voorbij.

Groeten, Petra en Taco


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons

Vul de onderstaande vraag in om het bericht te kunnen plaatsen. Deze beveiliging is om te zorgen dat spam-computers geen misbruik kunnen maken van dit gastenboek.
 


Kattebel:
Verberg email: