Taco en Petra

Meer over ons
Een korte introductie, om een indruk te krijgen van wie wij zijn.

Taco is geboren in '73 en heeft na een studie chemische technologie voor een carriere in de olie industrie gekozen, waar hij momenteel werkt als new business project development manager. Taco is graag op reis, zowel voor het werk als vakantie. Hij zal elke gelegenheid aangrijpen om meer van de wereld te zien. Daarnaast houdt hij erg van een glas wijn met een goed gesprek, buitensport, fotografie en lezen.
Petra is geboren in '78 en heeft een aantal jaar gewerkt als operatie assistente chirurgie, maar miste het studeren en is vanuit interesse theologie gaan studeren op hbo niveau. Ze is afgestudeerd in de richting apostolaat, die zich met name richt op zingevings vragen van de niet kerkelijke mens. Na het afronden van deze opleiding heeft ze diverse korte projecten gedaan die alle gericht waren op het verbeteren van het welzijn van mensen. Petra is erg gefascineerd door de schoonheid van de natuur. Verder houdt ze van filosoferen over en het ontwikkelen van het menselijk potentieel en zingeving.

We hebben in 2006 een van onze dromen in vervulling laten gaan. We zijn naar Kaapstad gevlogen waar we een Landrover hebben gekocht en hebben daarmee een half jaar door Zuidelijk Afrika gereisd. Een bijzondere ervaring die ons zeer goed bevallen is. Tijdens de reis hebben we ook een website bijgehouden. Om een indruk te krijgen van onze avonturen kijk maar eens op www.tacoenpetra.nl/afrikareis.
Door deze reis is het verlangen ontstaan om meer tijd in Afrika door te brengen, met name vanwege zijn overweldigende natuur. We hebben de kans om in Gabon te gaan wonen dus ook met twee handen aangenomen. De natuur en biodiversiteit in Gabon is zeer bijzonder en we zullen er in Gamba werkelijk middenin wonen.