Weer thuis van vakantie

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje. We zijn sinds gisteren weer terug in Gamba. We hebben een heerlijke drie weken vakantie gehad in Zuid Afrika. De 1e helft hebben we doorgebracht in het Kgalagadi park... een prachtig woestijngebied waar we weer hebben genoten van (en veel mooie foto's hebben kunnen nemen van) wildlife, natuur, landschap en de mooie kleuren.  De nachten met temperaturen ver onder vriespunt was een beetje een tegenvaller, maar gelukkig werd het overdag al snel zo'n 20 tot 25 graden.

Na 12 dagen in dit park, wilden we ook nog beetje westerse luxe en dus zijn we naar Port Elizabeth gevlogen. Daar hebben we nog een klein parkje gedaan en vooral veel gewandeld in de rotskust van Tsitsikamma. Ook hebben we 2 dagen doorgebracht in shopping malls op zoek naar dingen die we hier in Gabon niet kunnen kopen.

De terugkeer in Gabon was ook bijna zonder problemen. We hadden problemen verwacht, omdat volgende week de verkiezingen zijn, maar gelukkig was alles in Libreville erg rustig. Het leeft wel, overal verkiezingsposters enzo, maar niets wat lijkt op onrust of ongemak. Het enige minpuntje was dat South African Airways een van onze tassen heeft kwijtgemaakt - als het goed is komt hij woensdag aan... we zullen zien.... 

Nu gaan we eerst alle foto's eens rustig uitzoeken (we hebben meer dan 5000 gemaakt, maar nu nog maar zo'n 1700 over). Als we hiermee klaar zijn zullen we een langere update met foto's plaatsen.

Groetjes, Taco