Vakantie in Nederland

Drie weken Nederland. Een heel andere "vakantie" dan wat we gewend waren. Veel bezoekjes aan familie en vrienden, etentjes, dagje naar Blijdorp met Thomas en Anna, trouwerij van vrienden, dagje relaxen in de sauna, paar dagen werken voor Taco en een training volgen en een workshop geven voor Petra, shoppen – veel shoppen, even naar Kijkduin, lekker lopen in de Nederlandse bossen, tulpen velden bekijken bij Sassenheim en ook nog veel nuttige dingen zoals naar de tandarts, kapper, makelaar of bank. Volgens mij hebben we het nog nooit zo druk gehad op een vakantie J

Vanochtend zijn we weer aangekomen in ons huisje in Gamba. We hebben een goede reis gehad, met maar weinig problemen gelukkig. Alle vluchten vetrokken keurig op tijd en op wat turbulentie na boven de sahara was de reis gisteren rustig. In het hotel in Libreville hadden we even een spannend moment toen de lift er mee stopte tussen de 1e en 2e verdieping en de noodtelefoon natuurlijk niet werkte. Gelukkig werden we na 10 minuten gered door de technische dienst. Vanochtend zijn we één koffer kwijtgeraakt, maar die staat als het goed is nog in Libreville en komt morgenmiddag met het vliegtuig mee.

Het weer hier is geweldig. Vanochtend om 9 uur al 29 graden en een strak blauwe lucht. Nu eerst mar even een was draaien en boodschappen halen voordat de supermarkt zo dicht gaat en dan dit weekend lekker nog een beetje genieten van de laatste vakantiedagen op het strand en in ons huisje.