Het is fijn weer thuis te zijn

Een berichtje om jullie te laten weten dat ik goed thuis gekomen ben.
Het is een bijzondere en intensieve reis voor me geweest. Het is heel anders om degene te zijn die weg gaat ipv degene die thuis blijft. Goed om dat te ervaren en een bredere horizon en inlevingsvermogen te krijgen. Nederland was op een andere manier intensief voor me dan gedacht. Ik had verwacht dat het materialisme en de vele afspraken moeilijk zouden zijn, maar ik had vooral moeite met de 'drukte' van mensen/geluiden/gebouwen. Er was zeer weinig ruimte om werkelijk alleen en stil te zijn, zelfs in de natuur. Het was daardoor moeilijk voor me om om te gaan met de ruis die ontstond in mijn denken en de emoties die daar het gevolg van waren.
Kortom: ik zat er best wel doorheen toen ik naar Londen vloog. De eerst avond daar kwam alle onrust er in één keer uit, en was ik na een onrustige nacht klaar voor om een week lang dat te doen dat ik het liefste doe: leren over leven. Ik had een week training van John Demartini, die onderwijs geeft in filosofie, wijsheid en genezing. Hij heeft een methode ontwikkeld waar ik trainer in wil worden. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Ik heb veel geleerd, veel mensen ontmoed, ik heb intens genoten en me intens geergerd :) We gingen zo op in de training dat we verder nergens tijd voor hadden: we heb weinig bewogen, weinig geslapen en de wereld buiten het hotel bestond die week niet....
Ik heb nu al ontzettend veel zin in de volgende module!

Na de training nog even een pitstop bij Lin en weer naar huis. Het is fijn weer thuis te zijn, alles een plekje te geven en samen te zijn met Taco. We hebben heerlijk van het weekeind genoten. We zijn naar het strand geweest en naar de hidden valey. Nu ik overdag weer alleen ben heb ik de tijd om alles te verwerken.
Gisteren is de zwemles weer begonnen. Veel kinderen waren ziek, dus we waren niet allemaal nodig. Nu kon ik mooi meekijken met Elvira. Zij doet het al 2 jaar dus ik kan veel van haar leren.

Jullie zijn weer aardig op de hoogte! groetjes, Petra

Gelukt! - Nieuwe foto's

Mijn computer is weer gerepareerd door een vriendelijke collega van IT hier en het is me gelukt om een serie nieuwe foto's in het album te zetten. Mooie foto's van de afgelopen weekend trips. Enjoy! (edit 2 - En nog een paar mooie olifanten en foto's van het afgelopen weekend erbij)

In het nieuws

Gabon oil investments get "go ahead" Lees meer